-

Gözden kaçırmayın

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, halkın yoğun ilgisiyle Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, halkın yoğun ilgisiyle "hayırlı olsun" ziyaretlerine devam ediyor.

Ünye'de görev yapmış emekli din görevlileri, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yıllarca cami ve Kur'an kurslarında hizmet vermiş olan emekli hocalar, bu anlamlı buluşmada, İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş'un önderliğinde bir iftar sofrasında buluştu.

Emekli İmam Hatip Davut Çelen tarafından yapılan Kur'an tilaveti ile başlayan programda, İlçe Müftüsü Okuş duygularını paylaştı. İlçede görev yapan ve emekli olmuş hocaların din hizmetlerinde verdikleri emeklerin unutulmadığını ve her zaman takdirle anıldığını belirtti. Okuş, eğitimle ilgili olarak da müftülüğün çabalarını vurgulayarak, her mahallede 4-6 yaş arası çocuklar için kurslar düzenlendiğini ve hafızlık eğitimine verilen önemi dile getirdi. Ayrıca, Ünye'de yeni ve modern bir Hafızlık Kur'an Kursu yapılmak üzere planlarının olduğunu müjdeledi.

Program sırasında söz alan emekli Müftü Osman Karagöz ve emekli İmam Hatip Faruk Ateş de, böylesine anlamlı bir etkinlik için ilçe müftülüğüne teşekkürlerini iletti.

İftar programı, din görevlileri arasındaki dayanışma ve meslektaşlık ruhunu pekiştirmek adına düzenlenmiş olup, katılımcılara teşekkür edilerek sona erdi.

#Ünye #din #iftar #müftülük