-

Gözden kaçırmayın

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, halkın yoğun ilgisiyle Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, halkın yoğun ilgisiyle "hayırlı olsun" ziyaretlerine devam ediyor.

Ünye'nin tanınmış isimlerinden ve emekli bir öğretim üyesi olan Ahmet Erkan Birben, yaşamını yitirdi. 74 yaşındaki Birben, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Birben, uzun yıllar iktisat ve yönetim bilimleri alanında hizmet vermiş ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin eski sekreteri olarak görev yapmıştı.

Birben'in son görevi, fakülte bahçesinde düzenlenen bir helallik alış programıyla başladı. Birben'in öğrencileri ve meslektaşları, onun anılarında önemli bir yer tutan bu programla son kez kendisine veda etti. Ardından, merkezi bir camide kılınan cenaze namazının ardından Birben, aile mezarlığında toprağa verildi.

Ahmet Erkan Birben'in geride bıraktığı miras, eğitim camiasındaki katkıları ve kişisel ilişkileriyle hatırlanmaya devam edecek. Ünye halkı ve eğitim çevreleri, sevilen öğretim üyesinin vefatından dolayı büyük üzüntü içerisinde.

#AhmetErkanBirben #ünye #eğitimci #iktisatbilimleri #kalpkrizi