-

Gözden kaçırmayın

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, halkın yoğun ilgisiyle Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, halkın yoğun ilgisiyle "hayırlı olsun" ziyaretlerine devam ediyor.

Altınordu Belediyesi, yerel mahallelerde düzenlenen sosyal etkinliklere destek vermeye devam ediyor. Son olarak Bahariye Mahallesi'nde düzenlenen iftar ve Kur'an-ı Kerim tilaveti programı için Belediye Başkanı'nın başka bir mahalledeki etkinliğe katılması nedeniyle, yerine Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi katıldı.

Belediye Başkanı olarak temsil görevini üstlenen Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi, mahalle sakinlerinin organize ettiği iftar etkinliğine katılarak, orada bulunan vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın sevincini paylaştı. Programa ev sahipliği yapan ve emek veren mahalle muhtarı ve sakinlerine teşekkür edildi ve tüm emeklerin ve niyetlerin kabul edilmesi temennisinde bulunuldu. Altınordu Belediyesi, mahalleler arasındaki dayanışma ve toplumsal birlik ruhunun güçlendirilmesi amacıyla bu tür etkinliklere destek vermeye devam edeceğini belirtti.

#AltınorduBelediyesi #sosyaletkinlikler #iftarprogramı