-

Gözden kaçırmayın

Ünye'de Müftülük tarafından düzenlenecek özel sabah namazı etkinliği tüm halkı bekliyor!Ünye'de Müftülük tarafından düzenlenecek özel sabah namazı etkinliği tüm halkı bekliyor!

Ordu İl Müftülüğü'ne atfedilen asılsız bir haberin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı bir basın açıklaması yaptı. Haber, Başkanlık Kütüphanesi'nin öğrencilere kapalı olduğu iddiasını içeriyordu ve bu haber bazı medya organlarında "Kütüphane kapısı öğrenciye kapalı" başlığı altında yer aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, söz konusu haberin gerçeği yansıtmadığını ve kütüphanenin öğrenciler dahil tüm ziyaretçilere açık olduğunu belirtti. Yapılan açıklamada, Başkanlık Kütüphanesi'nin her zaman bilgiye erişimde kolaylık sağlamayı amaçladığı ve bu tür yanıltıcı haberlerin kamuoyunu yanılgıya düşürmekten başka bir işe yaramadığı vurgulandı.

Ayrıca açıklamada, Başkanlık Kütüphanesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşımlarla kamuoyuyla da paylaşıldığı belirtildi. Bu şekilde ilgili haberin gerçek dışı olduğu ve Başkanlık Kütüphanesi'nin bilgi ve kaynak paylaşımında önemli bir rol oynadığı konunun kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için açıklığa kavuşturuldu.

#Ordu #DiyanetİşleriBaşkanlığı #BasınAçıklaması #Kütüphane