-

Gözden kaçırmayın

Ünye'de Müftülük tarafından düzenlenecek özel sabah namazı etkinliği tüm halkı bekliyor!Ünye'de Müftülük tarafından düzenlenecek özel sabah namazı etkinliği tüm halkı bekliyor!

Altınordu'da Yeni Döneme Hazırlık: Başkan Tören'in Gözü Gelecekte

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, yerel kalkınma adımlarıyla dolu birinci dönemi geride bırakmanın ve yeni hedeflerine odaklanmanın heyecanını yaşıyor. Başkan Tören'in Şirinevler mahallesindeki esnaf ziyaretleri ve çalışmalarına dair açıklamaları, belediye yönetiminin tasarruf ve stratejik yatırım vizyonunu ortaya koyuyor.

Belediyenin geçmiş dönem çalışmaları tasarruf odaklı ve akılcı bütçe yönetimiyle anılırken, Şirinevler mahallesi bu dönemdeki değişimle beraber bir cazibe merkezi haline gelmiş durumda. Başkan Tören, "Gönül gönüle, omuz omuza verdik ve birliğin gücüyle birçok işi başardık," diyerek takım çalışmasının önemine vurgu yapıyor.

"Vizyonu dünya kenti Altınordu" hedefiyle yola çıkan Belediye Başkanı, altyapıya verilen önemi ve şehrin 7/24 hizmet anlayışıyla modernleştirildiğini belirtiyor. İstihdamın her zaman gündemde tutulduğunu ve bu doğrultuda meslek sahibi yapacak projeler üzerinde durulduğunu ifade eden Tören, kent ekonomisinin altyapılarına katkı sağlayacak sektörel ticaret merkezlerine dikkat çekiyor.

Sosyal belediyecilik anlayışını da stratejik hedefler arasında gösteren Tören, kadın emeğinin desteklenmesi ve şehirdeki her canlının emanet olarak görülmesi gibi değerlerle ilerlediklerini vurguluyor.

Yeni dönem hedefleri konusunda da ipuçları veren Başkan, "Yaptığımız işlerle gurur duyuyoruz ama yapacaklarımızın yanında bunları bir başlangıç olarak kabul ediyoruz," diyerek gelecek vizyonu için büyük bir iddiada bulunuyor. Altınordu'nun ticarette marka, tarımda kendi kendine yeten, teknoloji üreten, turizmin merkez şehri olmasının yanı sıra sanatta, eğitimde ve kültürde de model olması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Tören'in önderliğinde, Altınordu'nun ikinci bölüm hikayesi, kentlilerin de katılımıyla şekillendirilecek ve şehrin geleceği kolektif çalışmalarla inşa edilecek bir vizyonla ele alınıyor.

#Altınordu #BelediyeBaşkanı #AşkınTören #şehircilik #sosyalbelediyecilik #kalkınma