-

Gözden kaçırmayın

Ordu, Türkiye Yıldızlar Halter Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak genç haltercilerin yeteneklerini sergiliyor.Ordu, Türkiye Yıldızlar Halter Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak genç haltercilerin yeteneklerini sergiliyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Engelli Bireyler için Grassroots Yüzme Sporu" projesi, engelli bireylerin sosyal entegrasyonunu desteklemek ve sporla buluşmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirildi. Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen ve 2023-1-TR01-KA182-SPO-000120438 numarasıyla kaydedilen bu proje, Engelli bireyler için hazırlanan Erasmus Plus programı kapsamında önemli bir adım atmış durumda. "Grassroots Yüzme Sporu" projesi, rehabilitasyon ve sosyal entegrasyonu desteklemek için engelli bireyleri spora dahil etmeyi hedeflemektedir. İlk aşamasında, Spor Yöneticileri, Eğitmenler, Antrenörler ve mentörlerin yetkinliklerini artırmak amacıyla 21-27 Nisan 2024 tarihleri arasında Slovenya'da bulunan Swimming Club Velenje kurumunda iş başı gözlem faaliyeti gerçekleştirilecektir. Proje ekibi, engelli bireylerin daha sağlıklı bir yaşam sürmelerini, yeni beceriler geliştirmelerini ve yerel topluluklarla daha etkileşimli hale gelmelerini destekleyen yöntemler uygulayarak onları spora dahil etmeyi amaçlamaktadır.

#Ordu #EngellilereSporKapılarıAçılıyor #ErasmusPlusProjesi #EngelliBireylerinSosyalEntegrasyonu #GrassrootsYüzmeSporu #Rehabilitasyon #SporlaBuluşma #Slovenya #SwimmingClubVelenje #SağlıklıYaşam #BecerilerinGeliştirilmesi