-

Gözden kaçırmayın

Ordu, Türkiye Yıldızlar Halter Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak genç haltercilerin yeteneklerini sergiliyor.Ordu, Türkiye Yıldızlar Halter Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak genç haltercilerin yeteneklerini sergiliyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yetiştirdiği başarılı güreşçiler, Amasya'da düzenlenen Okul Sporları Küçükler Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları'nda öne çıktı. 2023-2024 yılı faaliyet takviminde yer alan bu müsabakalar, 3-5 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Ordu Sporcu Eğitim Merkezi'ndeki genç sporcular, kategorilerinde önemli dereceler elde etti.

Sporcularımızdan Murat Veren, 34 kilogram kategorisinde yarışarak altın madalya kazanarak şampiyon oldu. 68 kilogramda yarışan Akın Yüksel ise gümüş madalya ile ikinci sırayı elde etti. 38 kilogramda mücadele eden Ahmet Mete Yaşar ise beşinci olarak yarışmayı tamamladı.

Bu sporcularımızın elde ettiği dereceler, halk arasında takdir topladı ve onlara yönelik beklentileri artırdı. Ulusal düzeydeki finale katılmayı başaran genç güreşçilerimize gelecek müsabakalar için başarılar diliyoruz. Onların başarıları, ilimizdeki yetenekleri ve potansiyeli ön plana çıkarıyor ve gençleri spor yapmaya teşvik edici bir etki yapıyor.

#spor #güreş #gençlikve spor #Ordu #başarı