-

Gözden kaçırmayın

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler'e Yönetimden Ziyaret!Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler'e Yönetimden Ziyaret!

Ordu İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Dursun Tüzün, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Özerhan Özer, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ve Başkan Yardımcısı Tevabil Bilgili, Ordu Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Uzm.Dr. Eser Uyanık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sağlık Müdürü Dursun Tüzün, ayrıca hizmet birimlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Tüzün, çalışma arkadaşlarıyla hizmetlerin değerlendirilmesi ve kapsamının belirlenmesi konusunda istişarelerde bulundu. Ayrıca serviste yatan hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sağlık Müdürü Dursun Tüzün, şimdiye kadar sunulan sağlık hizmetlerinin Ordu için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, gelecekte bu hizmetlerin daha da artması için Başhekim Uzm.Dr. Eser Uyanık ile görüşmelerde bulundu. Tüzün, bu konuda hassasiyet gösterilerek hareket edilmesi ve ihtiyaçların karşılanması yönünde çalışacaklarını belirtti. #Sağlık #Hastane #Ordu