-

Gözden kaçırmayın

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler'e Yönetimden Ziyaret!Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler'e Yönetimden Ziyaret!

Ünye'deki Sabancı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü, özel bir ziyarete ev sahipliği yaptı. İlçenin önde gelen isimleri; Kaymakam, Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve Müftü, korunma ve bakım altındaki çocuklar ile bayram vesilesiyle bir araya geldi.

Ziyaret, çocukların bayram sevincini paylaşmak ve onlara moral vermek amacıyla düzenlendi. Yetkililer, çocuklarla birebir ilgilenerek onların bayramını kutladı ve çocuklarla yakından ilgilendi. Bu organizasyon, kurumda kalan çocukların kendilerini topluma ait hissetmelerini sağlamak ve onlara yönelik toplumsal desteğin altını çizmek için önemliydi.

Korunma ve bakım altındaki çocuklar için düzenlenen bu sıcak buluşma sırasında, çocukların refahı ve ihtiyaçları konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, çocukların eğitimi ve geleceğe hazırlanmaları konularında görüş alışverişinde bulunan yetkililer, bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptılar.

Personelle de görüşen yetkililer, çalışanların özverili çalışmaları için teşekkürlerini iletti ve kurumun ihtiyaçları hakkında da bilgi aldılar. Toplumun korunmaya muhtaç çocuklara sahip çıkması ve onların hayata en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak amacıyla yapılması gerekenler üzerinde duruldu.

Bu ziyaret, toplum liderlerinin sosyal sorumluluk bilincinin ve dayanışmasının bir göstergesi olarak nitelendirildi ve ziyaretten duyulan memnuniyet ifade edilerek, bu tür etkinliklerin sürekliliğinin önemine değinildi. Bayram vesilesiyle yapılan bu anlamlı buluşma, kurumda kalan çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı ve onlara toplumun desteğini hissettirdi.

#SosyalSorumluluk #Çocuklar #ToplumsalDesteğeİhtiyaçVar #UnutulmazBuluşma