-

Gözden kaçırmayın

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü içten dileklerle kutladı.RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü içten dileklerle kutladı.

Bakan Ali Yerlikaya, Şanlıurfa'da "GÜLBAHARLAR" olarak bilinen Organize Suç Örgütü'nün çökertildiğini duyurdu. Şanlıurfa merkezli olarak gerçekleştirilen "KAFES-48" operasyonlarında örgütün lideri Celal Gülbahar da dahil olmak üzere toplam 16 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız. Milletimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerini tek tek çökertip kafese koyacağız!" ifadelerine yer verdi.

Operasyonlar Emniyet Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda gerçekleştirildi ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Mersin, Ardahan ve İstanbul illerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. "GÜLBAHARLAR" olarak bilinen Organize Suç Örgütü üyesi şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları, nitelikli yağma, silahla tehdit ve kasten yaralama, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri belirlendi.

Yapılan operasyonlar sonucunda ilk belirlemelere göre 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği ve çok sayıda fişek, çek ve senet ele geçirildi. Operasyonlar devam ediyor. Bakan Yerlikaya, operasyonları düzenleyen polislere tebriklerini ileterek, "Milletimizin duası sizlerle" ifadelerini kullandı.

#GÜLBAHARLAR #OrganizeSuçÖrgütüÇökertildi #Şanlıurfa #KAFES48 #BakanAliYerlikaya #Gazetecilik5n1k