-

Gözden kaçırmayın

Ordu, Türkiye Yıldızlar Halter Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak genç haltercilerin yeteneklerini sergiliyor.Ordu, Türkiye Yıldızlar Halter Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak genç haltercilerin yeteneklerini sergiliyor.

ORDU GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, KANTİN YERİ İHALESİ DÜZENLEMEKTEDİR Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ordu Stadyumu Maraton Tribünü'nde bulunan 14 metrekare sabit kantin ve buna bağlı olarak 4 adet seyyar büfe için ihaleye çıkmaktadır. İhale, 26 Şubat 2024 tarihinde saat 10.00'da Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İhale ve Satın Alma Birimi'nde gerçekleştirilecektir. İhaleyle ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır.

S.NO | KİRAYA VERİLECEK TAŞINMAZIN ADRESİ | ADA PARSEL | M2 | MUHAMMEN BEDEL (TL) | GEÇİCİ TEMİNAT (TL) | İHALE TARİHİ 1 | Durugöl Mah.1068.Sok.Ordu Stadyumu Maraton Tribünü | 303/15 | 14m2 sabit kantin ve buna bağlı olarak 4 adet seyyar büfe | 64.000,00 TL | 1.920,00 TL | 26.02.2024 Pazartesi Saat : 10.00

Yukarıda belirtilen taşınmazın ihalesi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi uyarınca açık teklif usulüyle 26 Şubat 2024 tarihinde saat 10.00'da Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İhale ve Satın Alma Birimi'nde gerçekleştirilecektir. İhaleye katılmak isteyenler, ihale dökümanını satın alabilmek için Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde bulunan Ziraat Bankası'ndaki hesaba 250 TL yatırdıktan sonra ihale ve satın alma biriminden dekont karşılığında ihale dökümanını alıp, "İHALEYE KATILMAK İSTEYEN İSTEKLİLER" bölümünde belirtilen koşulları yerine getirmek zorundadır.

İHALEYE KATILMAK İSTEYENLER, aşağıda ve ilgili şartnamelerde belirtilen belgeleri kapalı zarf içerisinde ihale saatine kadar ihale komisyonuna sunmalıdır:
1-a) Kanuni ikametgah sahibi olduklarını gösteren belge (ikametgah veya adres beyanı)
1-b) Gerçek kişilerin nüfus cüzdan fotokopisi
1-c) Teklif vermeye yetkili olduklarını gösteren belgelerin sunulması (gerçek kişilerin noter tasdikli imza beyannamesi, tüzel kişilerin noter tasdikli imza sirküleri)
1-d) Vekaleten ihaleye katılmayı planlayanlar için, vekil adına düzenlenmiş noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi
1-e) Tüzel kişilerin siciline kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odasından veya benzeri mesleki kuruluşlardan alınmış sicil kayıt belgesi ile temsil yetkisine sahip olduklarını gösteren noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri
1-f) Geçici teminatın yatırıldığına dair banka dekontu veya banka teminat mektupları
1-g) Özel hukuk tüzel kişilerinin ilan tarihinden sonra alınmış adli sicil kaydı

İhale işlemiyle ilgili şartname ve ekler, her gün mesai saatleri içinde Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İhale ve Satın Alma Birimi'nde ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye katılmak isteyenlerin ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

İhaleden kaynaklanan tüm masraflar (KDV, sözleşme damga vergisi, karar pulu, Gençlik ve Spor Bakanlığı payı) ihaleyi alan kişiye aittir. Masraflar, idari şartnamede ayrıca belirtilmiştir. İhale komisyonu, gerekçesini belirterek ihaleyi yapma veya yapmama konusunda serbesttir.

#Ordu #GençlikveSpor #İhale #KantinYeri #SeyyarBüfe