-

Gözden kaçırmayın

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler'e Yönetimden Ziyaret!Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler'e Yönetimden Ziyaret!

Ünye Devlet Hastanesi'nde Cildiye Uzmanı görevlendirildi. Dr. Damla Altıntaş Mutlu, vatandaşların cilt problemleriyle ilgili başvurularını kabul etmek üzere göreve başladı.

Trabzon doğumlu olan Dr. Mutlu, 2010 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nden mezun olduktan sonra orduya hizmet etmiş ve çeşitli askeri sağlık kurumlarında görev yapmıştır. Uzmanlık eğitimini Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlayan Dr. Mutlu, Dermatoloji alanında tecrübeli bir hekim olarak bilinmektedir. Hakkari'den Tokat'a, Fatsa'dan Terme'ye kadar farklı hastanelerde çalışmış olan Dr. Mutlu, son olarak Ünye Devlet Hastanesi'nde göreve başlamıştır.

Dr. Mutlu, meslek hayatının bir bölümünü askeri ve sivil hastanelerde geçirmiş olup, evli ve iki çocuk annesidir. Vatandaşlar, cilt problemleriyle ilgili yardım almak ve kaliteli sağlık hizmeti almak için Dr. Mutlu'nun uzmanlık bilgilerinden faydalanabilirler. #ÜnyeDevletHastanesi #CildiyeUzman #DrDamlaAltıntaşMutlu