-

Gözden kaçırmayın

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Sulusaray'da meydana gelen 5.6 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptıOrdu Büyükşehir Belediye Başkanı, Sulusaray'da meydana gelen 5.6 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptı

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana'nın yarın Ordu'nun Kumru ve Çamaş ilçelerinde seçmenlerle buluşacağını duyurdu. Kumru ilçesindeki buluşma saat 10.00'da başlayacak, ardından saat 12.30'da Çamaş ilçesi ziyaret edilecek. Torun, tüm Ordu halkını bu etkinliklere katılmaya davet etti.

#CHP #Ordu #SeyitTorun #ZekaiSana #Kumru #Çamaş #seçimler

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, yarın Ordu'nun Kumru ve Çamaş ilçelerinde seçmenlerle buluşacak olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana'yı duyurdu. Kumru ilçesinde buluşma saat 10.00'da başlayacak ve daha sonra saat 12.30'da Çamaş ilçesi ziyaret edilecek. Torun, tüm Ordu halkının bu etkinliklere katılmasını istedi.

#CHP #Ordu #SeyitTorun #ZekaiSana #Kumru #Çamaş #seçimler

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana'nın yarın Kumru ve Çamaş ilçelerinde seçmenlerle buluşacağını duyurdu. Buluşma Kumru ilçesinde saat 10.00'da başlayacak ve Çamaş ilçesine geçiş ise saat 12.30'da gerçekleştirilecek. Torun, tüm Ordu halkını bu etkinliklere katılmaya davet etti.

#CHP #Ordu #SeyitTorun #ZekaiSana #Kumru #Çamaş #seçimler

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, yarın Ordu'nun Kumru ve Çamaş ilçelerinde seçmenlerle buluşacak olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana'yı duyurdu. Kumru ilçesinde saat 10.00'da başlayacak buluşmanın ardından saat 12.30'da Çamaş ilçesi ziyaret edilecek. Torun, tüm Ordu halkını bu etkinliklere katılmaya çağırdı.

#CHP #Ordu #SeyitTorun #ZekaiSana #Kumru #Çamaş #seçimler