-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Ordu'da CHP'nin yerel siyasetteki faaliyetleri devam ediyor. CHP Ordu İl Teşkilatı tarafından düzenlenen etkinliklerde, parti adayları ve milletvekilleri halkla buluşarak destek arayışını sürdürüyor. Ünye ilçesinde düzenlenen bir toplantıda CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ve il/ilçe teşkilatı üyeleri de katıldı.

Toplantıda ayrıca Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk ve ilçe başkanı da yer aldı. Parti temsilcileri, halkçı belediyecilik anlayışını benimseyerek bölge halkına Ünye'den Mesudiye'ye, Perşembe'den Akkuş'a kadar herkesi kapsayacaklarını belirtti. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, diğer il ve ilçe yöneticileriyle birlikte halkın beklenti ve taleplerini dinlemek ve ülkenin ve bölgenin sorunlarına çözüm bulma konusunda partisinin projelerini ve vizyonunu aktarmak amacındaydı.