-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Korgan ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında yerel halkla buluştu. Hamarat, Tepealan bölgesinde yapılan ziyarette bölge halkı tarafından sevgi ve coşkuyla karşılandı. Hamarat, yerel halkın desteğini arkasına alarak yürüdüklerini vurguladı ve bu desteğin önemine dikkat çekti. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, Cumhur İttifakı'nın yerel yönetimleri kazanma konusunda umutlu ve sabırsız olduğunu belirtti.

Hamarat, Korgan Belediye Başkan adaylarının Tuncay Kiraz olduğunu açıkladı. Kiraz'ın bölgenin gelişimine katkı sağlayacak şekilde Korgan halkıyla uyum içinde çalışacağını ifade eden Hamarat, hem ilçe yöneticileri hem de bölge halkının talep ve önerilerine açık olduğunu söyledi.

Milletvekili Mustafa Hamarat, sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkın içinden biri gibi davranmaya özen gösterdiğini ve halkın sorunlarına duyarlı bir şekilde yaklaşmaya devam edeceğini belirtti.

#MustafaHamarat #AKParti #Korgan #seçim2023