-

Gözden kaçırmayın

Bilim Camiasının Değerli İsmi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu AnılıyorBilim Camiasının Değerli İsmi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Anılıyor

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, yeni eğitim öğretim yılına başlama vesilesiyle Kayabaşı İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında okulun yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile bir araya gelen Vargeloğlu, kurumun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve birebir sohbetler gerçekleştirdi.

Öğrencilerin ve eğitimcilerin sağlıklı ve huzurlu bir eğitim dönemi geçirmeleri için temennilerde bulunan Vargeloğlu, öğrencilerin ve eğitimcilerin yıl içindeki başarılarına dikkat çekti.

Ayrıca, öğrencilerin motivasyonunu artırmaya yönelik öğütlerde bulunan Müdür, eğitimdeki yenilikler ve okulun ihtiyaçları üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Vargeloğlu, Ordu'nun eğitim alanında sergilediği performansın devamı için gereken desteğin süreceğini vurguladı ve en önemli önceliklerinden birinin öğrencilerin her koşulda kaliteli eğitime erişimi olduğunu belirtti.