-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Perşembe ilçesinde gerçekleşen miting, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu teşkilatı tarafından organize edildi. Mitinge il genelindeki parti üyeleri ve destekçilerinin yanı sıra çevre ilçelerden de yoğun bir katılım oldu.

Etkinliğe, Ordu Milletvekilleri Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel ile birlikte CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar ve Perşembe ilçesinin önde gelen isimleri de katıldı. Mitingde yapılan konuşmalarda, Ordu'nun sorunlarına çözüm bulma sözü verildi.

Ayrıca, Perşembe Belediye Başkan adayı Faruk Piroğlu'nun projeleri ve vizyonu da mitingde tanıtıldı. Hizmetlerin Ordu'nun iyiliği için planlanacağı ve Ordu için büyük bir çaba sarf edileceği vurgulandı.

Topluluk, "işimiz gücümüz Ordu" ve "işimiz gücümüz Türkiye" sloganlarıyla bir araya gelerek, şehir için harekete geçme ve hizmet etme zamanının geldiğini dile getirdi.

#CHP #Ordu #Perşembe #miting #aday #hizmet #sorunlar #çözüm #topluluk #slogan