-

Gözden kaçırmayın

"Fatsa Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Sıfır Atık Eğitimi Projesi Yürütüyor"

Fatsa Yetimlerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Fatsa Öğretmenevi'nde bir iftar programı düzenledi. Programa Ordu Valisi Muammer Erol, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ve kurum amirleri katıldı.

Dünya Yetimler Günü münasebetiyle yapılan bu iftar programı, Fatsa Yetimlerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Fatsa Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Programa, Ordu Valisi Muammer Erol, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ve doğal olarak kurum amirleri de katıldı.

15 Ramazan Dünya Yetimler Günü'ne özel olarak düzenlenen bir iftar programı, Fatsa Yetimlerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Fatsa Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Programa katılım, Ordu Valisi Muammer Erol, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ve çeşitli kurumların amirlerinin yanı sıra gerçekleşti.

Fatsa Yetimlerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü'nü kutlamak amacıyla Fatsa Öğretmenevi'nde bir iftar programı düzenledi. Programın misafirleri arasında Ordu Valisi Muammer Erol, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ve diğer kurum amirleri de vardı.

Fatsa Yetimlerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Dünya Yetimler Günü'nü 15 Ramazan'da Fatsa Öğretmenevi'nde düzenlediği bir iftar programıyla kutladı. Programa, Ordu Valisi Muammer Erol, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ve çeşitli kurum amirleri de katıldı.

#DünyaYetimlerGünü #FatsaYetimlerleDayanışmaVeYardımlaşmaDerneği #iftarprogramı #OrduValisi #Kaymakam #BelediyeBaşkanVekili #BelediyeBaşkanYardımcısı #FatsaÖğretmenevi #dayanışma #yardımlaşma