-

Gözden kaçırmayın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı ve AK Parti İl Başkanı, İl Emniyet Müdürlüğü'ne Nezaket Ziyareti GerçekleştirdiAile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı ve AK Parti İl Başkanı, İl Emniyet Müdürlüğü'ne Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdi

Ordu Emniyet Müdürlüğü, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla 19-22 Mart 2024 tarihleri arasında bir dizi bilgilendirme semineri düzenledi. Seminerler, Ordu'nun farklı ilçelerinde eğitim gören kız öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirildi.

Seminerlerde, Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) ve şiddete karşı alınabilecek önlemler gibi konularda bilgiler aktarıldı. Hem teorik bilgiler sunulan hem de günlük yaşamda karşılaşılabilecek risklere karşı pratik çözümler sunulan seminerler, gençlerin şiddetin önlenmesi ve kadının haklarının korunması konusunda bilinç düzeyini yükseltmeyi hedefledi.

Emniyet Müdürlüğü, kadına karşı şiddetin her türüne karşı toplumun her bireyinin duyarlı olmasını sağlamayı ve özellikle genç kuşakları bu konuda bilgilendirmeyi amaçlayan seminerlerin düzenlenmesini sürdüreceğini ve yaygınlaştıracağını belirtti.

#OrduEmniyetMüdürlüğü #KadınaŞiddeteHayır #ToplumsalFarkındalık #KADES #ŞiddetleMücadele #KadınHakları