-

Gözden kaçırmayın

"Fatsa Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Sıfır Atık Eğitimi Projesi Yürütüyor"

Vali Muammer Erol, haftaya Altınordu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan okula giden Vali Erol, Okul Müdürü Gökhan Kıran tarafından karşılandı.

Vali Erol, Okul Müdürü Kıran'dan okulun eğitim-öğretim durumu hakkında bilgi aldıktan sonra 11/E sınıfını ziyaret etti. Öğrencilerle bir süre söyleşi yapan Vali Erol, öğrencilere başarılı bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu.

Daha sonra öğretmenler odasında, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Vali Erol, "Her hafta bir okulumuzu ziyaret ediyoruz. Bu hafta da Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizi ziyaret etmek istedik. Nitelikli sağlık eğitimi için öğretmenlerimize büyük görev düşüyor. Varsa sorun, sıkıntı ve taleplerinizi öğrenmek istiyoruz. Her birinize emeğiniz, gayretiniz için teşekkür ediyorum." dedi.

Öğretmenler de Vali Erol'a teşekkür ederek, "Okulumuzu ve bizleri ziyaret etmenizden mutlu olduk. Bizlere değer vermeniz ve sıkıntılarımızla ilgilenmeniz moral ve motivasyon sağlıyor." şeklinde konuştular.

İl Milli Eğitim Müdürü Vargeloğlu da okul hakkında bilgiler vererek, "Bu okulumuz, 733 öğrenci, 55 öğretmen ve 6 idareci ile eğitim-öğretim faaliyetini sürdürüyor. Sağlık alanında eleman yetiştiren bir okulumuz olduğu için tercih edilen bir okul durumunda. Gayretli ve başarılı bir kadro var." dedi.