-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

AK Parti Ordu Milletvekili ve Avukat Mustafa Hamarat, Ordu'daki toplantıya katılarak şehrin geleceğine yönelik planlar ve projeler hakkında konuştu. Hamarat, Ordu ve Altınordu'nun gelişmesi için önerilen projelerin tartışıldığı toplantının odağında yer aldı. Parti olarak verdikleri hizmet ve eser mücadelesinden bahseden Hamarat, Ordu'nun hem ülke genelinde hem de bölgesel olarak önemli katkılarda bulunmasını amaçladıklarını vurguladı. Tecrübe ve bilgi birikimlerini ön plana çıkaran Hamarat, vatandaşlarla birlikte hareket ederek ortak bir başarıya imza atmayı hedeflediklerini belirtti.

AK Parti'nin Ordu'daki temsilcileri ve projenin destekçileri ile birlikte "Altın Çağı" yaşatma amacında olduklarını ifade eden Hamarat, toplantıda şehrin hem şu anki hem de gelecek dönemdeki potansiyelini en üst seviyeye çıkaracak stratejiler üzerinde durulduğunu söyledi. Hamarat, Ordu'nun kalkınma, sosyal ve ekonomik alanda Türkiye'nin önde gelen illeri arasına gireceğini, bu sayede ülkenin gücüne güç katacağını dile getirdi. Ayrıca Hamarat, ilerleyen dönemde Ordu'nun Türkiye'nin en güçlü oyuncularından biri olacağına olan inancını katılımcılarla paylaştı.

#AKParti #MustafaHamarat #Ordu #Altınordu #projeler #toplantı #planlar #kalkınma