-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildiTokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi

Ordu iline sağlık alanında önemli bir takviye yapıldığı duyuruldu. 18 yeni doktor ataması gerçekleştiği bilgisi, bölge milletvekilleri İbrahim Ufuk Kaynak ve Mustafa Hamarat tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Her iki vekil de, bu kadro artışı için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkürlerini ifade etti.

Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak ve Mustafa Hamarat, sosyal medya aracılığı ile yapılan bu atamaların bölge sağlık hizmetlerine büyük katkısı olacağını belirttiler. Artan hekim sayısının, Ordu'daki hastanelerin hizmet kalitesini artıracağı ve vatandaşlara daha etkin sağlık hizmetleri sunulmasına olanak sağlayacağı vurgulandı.

Toplumun ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetlerinde iyileştirmeler yapılması adına atılan bu adım, yerel ve ulusal düzeyde olumlu karşılandı. Yeni doktor atamaları, hem hasta memnuniyetini hem de sağlık çalışanlarının iş yükünü dengelenmesinde önemli bir rol oynayacak. Her iki milletvekilinin de bu atamaların Ordu için hayırlı olması temennisinde bulundukları belirtildi.

#Ordu #sağlık #hekimataması #İbrahimUfukKaynak #MustafaHamarat #sağlıkçalışanları #hizmetkalitesi