-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Saadet Partisi, yerel seçimlerdeki politik faaliyetlerine devam etmektedir. Partinin Ordu İl Teşkilatı, Ünye ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Partinin Ordu İl Başkanlığı, Halit Duyar'ı belediye başkanı adayı olarak gösterdi ve Muhammed Samet'i de Ünye Belediye Başkan Adayı olarak duyurdu.

Adaylar ve parti üyeleri, Ünye'nin çeşitli bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek bölgenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bir diğer önemli konu ise bölgedeki çevre sorunlarıydı. Ünye'nin doğal güzelliklerini koruma vurgusu yapılırken özellikle sahil şeridi ve yeşil alanların korunması gerektiği ifade edildi. Parti, 31 Mart'taki yerel seçimlerde Ünye'nin bu konudaki duruşunun ve tercihlerinin belirleyici olacağını vurguladı.

Bu siyasi ziyaretler ve yapılan açıklamalar, Saadet Partisi'nin yerelde güçlü bir bağ kurmayı ve vatandaşların beklentilerine cevap vermeyi hedeflediğinin bir göstergesidir. Saadet Partisi'nin Ünye belediye başkan adayları ve il teşkilatı, seçim kampanyaları kapsamında sorunlara çözüm bulma ve vatandaşların taleplerini dinleme noktasında kararlı bir tutum sergilemektedir.

#saadetpartisi #yerelseçimler #Ordu #Ünye #belediyebaşkanı #aday #politika #çevresorunları #vatandaşlar #siyaset