-

Gözden kaçırmayın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı ve AK Parti İl Başkanı, İl Emniyet Müdürlüğü'ne Nezaket Ziyareti GerçekleştirdiAile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı ve AK Parti İl Başkanı, İl Emniyet Müdürlüğü'ne Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdi

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, yerel okullarla işbirliği yaparak terörle mücadele konusunda bilgilendirme ve farkındalık artırma faaliyetleri düzenledi. Bu kapsamda, Ordu Lisesi, Ordu Fen Lisesi, Ordu Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ndeki toplam 445 öğrenciye yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.

Eğitimlerin temel odak noktası terörizm, terör örgütleri ve bu örgütlerin eleman kazanma yöntemleri oldu. Öğrencilere terör örgütlerinin nasıl propagandalar yaptığı ve bu propagandaların nasıl önlenebileceği konusunda bilgiler verildi. Ayrıca, gençlere terörizm ile ilgili bilinçlenme ve karşı etkilere hazırlıklı olma konularında yardımcı olmak amacıyla çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Bu faaliyetler, gençlerin terör tehditlerine karşı bilinçlenmeleri ve güvende olmaları açısından büyük önem taşıyor. Gençleri terör örgütlerinin taktiklerine karşı bilinçlendirmek ve onları daha güvenli bir geleceğe hazırlamak, bu tür eğitimlerin temel amacını oluşturuyor.

#OrduEmniyetMüdürlüğü #TerörleMücadele #Bilinçlendirme #Gençlik #GüvenliGelecek