-

Gözden kaçırmayın

Bilim Camiasının Değerli İsmi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu AnılıyorBilim Camiasının Değerli İsmi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Anılıyor

Ordu Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini güçlendirmek amacıyla akademik ve öğrenci değişim programlarına yönelik yeni bir adım attı. Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Erasmus Değişim Programı çerçevesinde öğrenci ve akademik personel değişimine imkan sağlayacak önemli bir iş birliği protokolü için Batum Shota Rustaveli Devlet Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında iki üniversitenin Rektörleri, ortak çalışmaların yanı sıra eğitim ve araştırma faaliyetlerinde sinerji yaratma potansiyellerini değerlendirme fırsatı buldular. Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş ve Batum Shota Rustaveli Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Merab Khalvashi'nin imzalarıyla onaylanan iş birliği protokolü, her iki kurumun eğitim ve araştırma alanlarında iş birliğini artırmayı hedefliyor.

Bu iş birliği sayesinde, iki üniversite arasında öğrenci ve akademisyenlerin eğitim, öğretim ve araştırma deneyimlerinin artırılması ve böylece karşılıklı kültürel alışverişin teşvik edilmesi planlanıyor. Ordu Üniversitesi'nin uluslararası alanda akademik ağını genişletme ve küresel öğrenim imkanlarını çoğaltma stratejisinin bir parçası olarak değerlendirilen bu gelişme, öğrenci ve akademisyenler için önemli bir fırsat sunacak.

#OrduÜniversitesi #uluslararasıişbirliği #Erasmus #değişimprogramı #BatumShotaRustaveliDevletÜniversitesi #akademikdeğişim #öğrencideğişimi #eğitim #araştırma