-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Saadet Partisi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için yerel ve ulusal konular üzerinde durmayı hedefleyen çalışmalara odaklanmış durumda. Parti, "Daha iyi bir yaşam sizin hakkınız" sloganıyla hem Ordu genelinde hem de ilçelerde yer alan vatandaşları bu ideali benimsemeye ve bu yönde adımlar atmaya teşvik ediyor.

Saadet Partisi yetkilileri, parti olarak 2024 seçimlerine hazırlanmaya devam ettiklerini açıkladı. Milli görüş anlayışından yola çıkarak şekillendirdikleri politikalarını ve hedeflerini vatandaşlarla paylaştıklarını belirten yetkililer, Ramazan ayında daha huzurlu ve umutlu bir dönem geçirilmesi için çeşitli etkinlikler düzenleneceğini ve sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın önemine vurgu yapacaklarını ifade etti.

Saadet Partisi'nin faaliyetleri, Ordu genelindeki insanların daha refah ve adil bir toplumun bir parçası olmalarını sağlama amacına yönelik olarak vurgulanıyor. Parti, il genelindeki tüm ilçelerde adalet, eşitlik, şeffaflık ve hakkaniyet ilkeleri çerçevesinde yönetim anlayışını benimsemeye çalışıyor.

Özellikle yaklaşan seçim dönemi öncesinde Saadet Partisi'nin Ordu il ve ilçelerindeki çalışmalarının yoğunlaşması bekleniyor. Parti, seçim strateji ve vaatlerini milli görüş belediyeciliği anlayışıyla şekillendirerek vatandaşların beklentilerine cevap vermeyi ve günlük hayatlarında olumlu değişiklikler yaratmayı hedefliyor.

#SaadetPartisi #Ordu #Seçimler #MilliGörüş #YerelYönetimler