-

Gözden kaçırmayın

"Fatsa Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Sıfır Atık Eğitimi Projesi Yürütüyor"

Vali Muammer Erol, 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerine katıldı. İl Sağlık Müdürlüğü, Ordu Üniversitesi ve Ordu Tabipler Odası tarafından düzenlenen panelde Vali Erol, ODÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Timur, Ordu Tabipler Odası Başkanı Ali Coşkun, İl Sağlık Müdür Vekili Muhammed Yasin ve tıp öğrencileri yer aldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Ordu Tabipler Odası Başkanı Ali Coşkun, Türk Tabipleri Birliği'nin kamu niteliğinde kurumlar olduğunu belirterek, tabip odalarının hekimlerin daha iyi şartlarda görev yapmasını sağlamak için çalıştığını ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için devletin desteğiyle işbirliği içinde olduğunu ifade etti.

ODÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Timur ve İl Sağlık Müdür Vekili Muhammet Yasin Ergül ise yaptıkları sunumlarda tıp alanında öne çıkan isimlere ve tıp fakültesinin çalışmalarına değindi.

Programın bir diğer bölümünde, Vali Muammer Erol, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen "Beyaz Önlük Giyme" etkinliğine katıldı. Etkinliğe Vali Erol'ün yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Programda öğrencilere ödüller verildi ve tıp fakültesindeki birinci sınıf öğrencilerine sembolik anlamı olan "Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenlendi. Program, Halk Oyunları ekibinin gösterisi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

#ValiErol #TıpBayramı #Panel #Sağlık #TıpFakültesi #Ödül #BeyazÖnlükGiymeTöreni