-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildiTokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi

Korgan Belediye Başkan Vekili Rasul Akilik, ilçenin tanınmış esnafı Musa Artçı, Rasul Kayar ve Hüsnü Pişmek ile AK Parti Meclis Üyesi Adayı Mustafa Pişmek'i makamında ağırladı.

Ziyaretçiler, Korgan'ın çeşitli konularında görüş alışverişinde bulunmak ve yerel gelişmeler hakkında fikirlerini paylaşmak üzere Belediye Başkan Vekili Akilik ile bir araya geldiler.

Görüşmede, ilçenin sosyal ve ekonomik kalkınması adına sunulan öneriler ve projeler masaya yatırılarak, Korgan'ın geleceği için atılacak adımlar konuşuldu.

Bu tür görüşmeler, yerel yönetim ile toplum arasındaki diyaloğun güçlenmesi ve ilçenin gelişimi açısından önem arz ediyor.

#KorganBelediyeBaşkanVekili #RasulAkilik #MusaArtçı #RasulKayar #HüsnüPişmek #AKParti #MustafaPişmek #Korgan #sosyalekonomikgelişme #yerelyönetim #toplumdiyalogu #geleceğiinşa etmek #öneriler #projeler #görüşmede