-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildiTokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi

Ordu'nun Ünye ilçesindeki Gürecülü ve Döşemedibi mahallelerinde, yerel belediye tarafından çeşitli altyapı ve hizmet çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Belediye yetkilileri, yürütülen çalışmalar kapsamında doğalgaz bağlantılarından, yol yapımına, semt sahalarının inşasına kadar geniş bir yelpazede hizmetlerin gerçekleştirildiğinin altını çizdiler.

Mahalle sakinlerinin hizmetlerden duyduğu memnuniyetin belediye için büyük bir motivasyon olduğunu ifade eden yetkililer, gerçekleştirilen hizmetlerin yerel halkın yaşam kalitesini artırdığını vurguladılar. Ayrıca, yerel seçimlerde yeniden destek bekleyen belediye yönetimi, vatandaşların oyları ile zaferle çıkmayı hedeflediklerini ve hizmet yolculuklarını aynı kararlılıkla sürdürmeyi amaçladıklarını belirttiler.

Belediye tarafından yapılan resmi açıklamada, tüm bu gelişmelerin, gelişen ve değişen bir Ünye için atılan önemli adımlar olduğuna dikkat çekilerek, destekleri için mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti. İlçenin geleceğini şekillendiren bu tür çalışmaların, belediyenin öncelikleri arasında yer aldığına işaret eden yetkililer, "Gerçek Belediyecilik" anlayışıyla hizmet vermekten gurur duyduklarını ifade ettiler.

#Ordu #Ünye #altyapi #hizmet #dogalgaz #yol #semtsahasi #belediye #secim #destek #yasamkalitesi #gelişme #degisim #yolculuk #gercekbelediyecilik