-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Gürgentepe ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden belediye başkan adayı olan Cemil Coşkun, kadınların önemine dikkat çekmek amacıyla bir organizasyon düzenledi. Coşkun, kadınların toplumun gelişiminde oynadığı kilit rolün ve insanlık için taşıdığı değerin altını çizerek, destek veren kadınlara samimiyetle teşekkür etti.

Coşkun, "Kadınlar insandır, biz insanoğlu... Bizleri samimiyetle kucaklayan tüm kadınlara teşekkürlerimizi sunarız. Birlikte başaracağız." şeklinde bir mesaj paylaşarak düşüncelerini ifade etti.

Bu beyanıyla Cemil Coşkun, kadının toplumdaki yeri konusunda tam bir destek ve inanç mesajı verirken, aynı zamanda yerel seçim kampanyasında işbirliği ve dayanışmanın önemini vurguladı. Coşkun'un bu tutumu, seçmenler arasında farkındalık yaratma ve kadın değerine daha fazla önem verme amacını taşıyor gibi görünmektedir. Cemil Coşkun'un bu söylemi aynı zamanda, bölgedeki seçim yarışında insana odaklanan bir kampanya stratejisi izlendiğinin de bir işareti olarak değerlendirilebilir.

#Gürgentepe #CemilCoşkun #CHP #kadınlar #toplumsalgelişim #destek #aday #seçim #belediyebaşkanı #dayanışma #farkındalık