-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildiTokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi

Ordu'nun Ünye ilçesinde belediye, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve sosyal hayata daha fazla entegre olmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Ünye Belediye Başkanı, bu kapsamda Türkiye Engelliler Derneği Ünye Şubesini ziyaret etti ve dernek başkanı ile üyelerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Başkan, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve engelli bireylerin ihtiyaçlarına yönelik görüş alışverişinde bulundu. Başkan, bu tür etkinliklerin engelli bireylerin karşılaştığı zorluklara dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak adına önemine vurgu yaparak, engelli bireylerin her zaman destekçisi olduklarını belirtti.

Başkan ayrıca dernek yöneticilerine nazik ev sahiplikleri için teşekkür etti ve "gerçek belediyecilik" ilkesinin herkesi eşit şekilde hizmet götürmeye dayandığını söyledi. Belediyenin engelli bireylere yönelik hizmetlerini artırarak devam ettireceğini vurgulayan Başkan, bu ziyaretin belediyenin engelli dostu politikalarının bir göstergesi olduğunu ve bölge halkı tarafından olumlu karşılandığını belirtti.

Bu ziyaretin, engellilerin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatta daha aktif rol alabilmeleri için yapılan girişimlerin devam edeceği konusunda kamuoyuna duyuru olarak yapıldığı ifade edildi.