-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Gürgentepe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yerel çalışmalarını hızlandırdı. İlçe Başkanı Menduh Lafci liderliğinde parti yetkilileri, Alaseher Mahallesi'ni ziyaret etti. Lafci, parti üyeleri ve kadın kollarıyla bir araya gelerek mahalle sakinleriyle sohbet etti ve destekleri için teşekkür etti.

Belediye Meclisi üye adayları da ziyaretlere aktif olarak katıldı. Ziyaretin ana teması, mahallenin ve halkın refah seviyesini artırmak üzerineydi. CHP'nin yereldeki etkinliği ve vatandaşlarla birebir iletişim kurma önemi vurgulandı. İlçe Başkanı Menduh Lafci'nin mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Lafci, "Alaseher Mahallemiz tıpkı bir aile gibidir; burada hepimiz birlikte mutluluk içinde yaşayacağız. Bu topluluğun her bir üyesinin yüzü gülecek." dedi.

Parti mensupları, mahallenin huzur ve mutluluğu için ellerinden geleni yapacaklarını söz verdi. CHP Gürgentepe'nin Belediye Başkan Adayı olan Cemil Coşkun da ziyaretlere katılarak mahalle sakinleriyle politikalarını ve vizyonunu paylaştı. Parti, Gürgentepe ilçesinde yaşam standartlarını iyileştirmeye yönelik taahhütlerini tekrarladı ve tüm ilçe sakinlerine refah bir yaşam sunma konusundaki kararlılıklarını vurguladı.

#CHP #Gürgentepe #MahalleZiyareti #YerelÇalışmalar #BelediyeSeçimleri