-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi tarafından Nurettin Çelik'in aday gösterildiği açıklandı. Saadet Partisi, Milli Görüş Belediyeciliği anlayışını temel alarak hizmet vermeyi planlayan Çelik'in adaylığını desteklemektedir.

Nurettin Çelik, Saadet Partisi'nin Kocaeli'de daha iyi bir yaşam hedefiyle yola çıktığını belirterek, seçim çalışmalarını insan hakları, sosyal adalet ve kapsayıcılık ilkeleri üzerine odaklayacağını ifade etti. Saadet Partisi, Çelik'in atanmasıyla Kocaeli'nin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamayı ve halkın beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirmeyi amaçlamaktadır.

Aday Nurettin Çelik'in gelecekte Kocaeli'ne sağlayacağı katkılar ve ortaya koyacağı politikalar, şehrin kaderi açısından büyük önem taşımaktadır. Saadet Partisi'nin Kocaeli'deki seçim stratejisi ve vaatleri, ilerleyen dönemlerde daha belirginleşecektir.

#Kocaeli
#BelediyeBaşkanlığı
#SaadetPartisi
#NurettinÇelik
#MilliGörüşBelediyeciliği
#Seçim2024
#KocaeliBüyükşehirBelediyesi
#Hizmet
#SosyalAdalet
#Kapsayıcılık