-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

AK Parti Ordu Milletvekili Avukat Mustafa Hamarat, Kabataş ilçesinde gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslar gerçekleştirdi. Hamarat, Kabataş Kaymakamlığı, Toplum Sağlığı Merkezi ve yerel esnafı ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldı ve vatandaşların ihtiyaçları üzerine değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Hamarat, halka olan hizmet aşkı ve bağlılığıyla devam edeceğini ifade etti.

Kaymakamlık ziyaretinde, ilçenin genel durumu ve vatandaşların ihtiyaçları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Hamarat, Toplum Sağlığı Merkezi'nde ise sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek onların çalışma koşulları ve karşılaştıkları sorunlar üzerine sohbet etti. Esnaf ziyaretleri sırasında ise bölgenin ekonomik durumu ve esnafın taleplerini dinleyen Hamarat, ilçenin kalkınması için yapılacak adımları değerlendirdi.

Milletvekili Hamarat, ilçeye olan hizmet şevkini ve kararlılığını ifade ederek, "İlk günkü aşk ve sevda ile hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Hamarat, bu ziyaretlerin daha iyi bir hizmet sunabilme adına önemli olduğunu vurguladı.