-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildiTokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi

Kumru Belediyesi, 31 Mart yerel seçimlerine günler kala son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva başkanlığında yapılan toplantıya meclis üyeleri tam katılım gösterdi. Toplantıda, beş yıllık hizmet süreci değerlendirildi ve başarılı bir dönem geçirildiği vurgulandı. Toplantı, iyi dilek ve başarı temennileriyle sona erdi.

Toplantının sonunda, doğum günleri bu ay içerisinde olan meclis üyeleri Murat Çavuş ve Tuncay Cip için sürpriz bir kutlama yapıldı. İki meclis üyesi, meslektaşları tarafından tebrik edildi. Bu özel kutlama, toplantının ayrı bir güzellikle noktalanmasını sağladı.

Toplantıda, son beş yıl içinde Kumru'ya getirilen değerli hizmetlere değinildi ve Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ve meclis üyelerine teşekkür edildi. Bu toplantı, mevcut meclis üyelerinin hizmet döneminin resmi bir son buluşması olarak tarihe geçti. Kumru Belediyesi, gelecek seçimlere giderken bu başarılı çalışmaların devam edeceğini temenni etti.

#KumruBelediyesi #YerelSeçimler #MeclisToplantısı #HizmetDönemi #YusufYalçuva