-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Gürgentepe ilçesinde siyasi hareketlilik sürerken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe başkanlığı, esnaf ziyaretlerinin devam ettiğini açıkladı. İlçe sakinleri, parti temsilcileriyle buluşarak karşılıklı diyaloglar kurmaktadır. Partinin öncelikli hedefi, tüm vatandaşları kucaklayarak onların sorunlarına çözüm bulmak ve günlük yaşamı iyileştirmeye katkı sağlamaktır. Yapılan ziyaretler, hem esnafların hem de halkın genel mutluluğuna katkıda bulunmaktadır.

CHP'nin Gürgentepe Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Cemil Coşkun, yerel toplumun daha neşeli ve umut dolu bir geleceğe yönelik duygularını yansıtan bir mesaj vermektedir. Coşkun, "Bir toplum sadece birlikte gülüyorsa gerçekten gülüyor demektir" diyerek halkın refah seviyesinin artmasını ve ilçe sakinlerinin beklentilerine cevap verilmesini hedefleyen politik bir vizyon ortaya koymaktadır.

#CHP #Gürgentepe #sönemyeter #siyaset #belediyeseçimleri