-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Gürgentepe'de CHP İlçe Teşkilatı, ilçe ve bağlı mahallelerin sorunlarını ve çözüm yollarını ele almak üzere bir araya geldi. Toplantıda, bölgeye tekstil sektöründe yatırım yapmak isteyen üç iş insanının talepleri dile getirildi.

Gürgentepe CHP İlçe Başkanı Menduh Lafcı ve belediye meclisi üyesi adayları, ilçenin sorunlarını gündeme getirmek ve çözüm önerileri sunmak amacıyla resmi kurumlara ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında etik sebeplerle görüntü kaydedilmedi. İlçe Başkanı, yerel halkın ve ziyaret edilen kurum yetkililerinin ilgi ve alakasına teşekkür etti.

CHP'nin belediye başkan adayı Cemil Coşkun, seçim çalışmalarına ve ilçenin kalkınmasına öncelik vererek, "Gülümsemek, eğer bir halk gülüyorsa, gülümsemektir... Amacımız Gürgentepe'ye hizmet etmek!" ifadeleriyle çalışmalarının samimiyetine vurgu yaptı. CHP teşkilatının bu toplantıda attığı adımların, ilçenin gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.