-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye'de düzenlenen bir etkinlikte halkın yoğun katılımıyla karşılandı.

AK Parti ve MHP'den yetkililerin de hazır bulunduğu bu etkinlikte, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı, MHP İl Başkanı, kadın kolları başkanları ve yerel yöneticilerin de aralarında bulunduğu parti temsilcileri, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Milletvekili Hamarat, yaptığı açıklamada, bölge için planlanan projelerin ve çalışmaların halkın refahı için süreceğini vurguladı. Cumhur İttifakı olarak güç birliği içinde hareket ettiklerini ve Ünye'nin gelişimi için var güçleriyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar ise açılışı coşku ve heyecanla karşıladı. Açılış töreni, yerel halkın ve teşkilat üyelerinin yüksek katılımıyla tamamlandı.

#AKParti #MHP #MustafaHamarat #Ünye #SeçimKoordinasyonMerkezi #Cumhurİttifakı #projeler #çalışmalar #halkınrefahı #güçbirliği #birlikveberaberlik #gelişim #açılıştöreni