-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Gürgentepe'de yerel politika hareketleniyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gürgentepe Belediye Başkan adayı Cemil Coşkun, seçim çalışmaları kapsamında bölge halkına önemli mesajlar verdi. Coşkun, vatandaşlara oy kullanırken ilçenin geleceğinin ön planda tutulması gerektiğini vurguladı. Halkçı belediyecilik anlayışıyla yerel yönetimde daha fazla söz sahibi olmak istediklerini belirten Coşkun, "Oy verirken ilçemizin geleceğine, çocuklarımızın yarınlarına karar verecek olduğumuzu unutmayalım. Gürgentepe için hizmet odaklı çalışacağız ve burada yaşayan insanların mutluluğunu ön planda tutacağız. Yerel yönetimlerde rant odaklı değil, halk odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket ederek, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çaba göstereceğiz" dedi.

Coşkun, bölge halkının birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemine de dikkat çekerek, "Gürgentepe'nin yarınlarına hep birlikte yön vereceğiz. Gülümseyen bir toplum, dayanışma ruhuyla hareket eden bir belediye anlayışını benimsemeliyiz. Birlikte başardığımızda, birlikte güleceğiz. İşimiz, gücümüz sadece Gürgentepe için olacak" şeklinde konuşmasını sonlandırdı. Aday, halkın refah seviyesinin yükseltilmesi ve sosyal yaşam kalitesinin artırılması yönünde projeler geliştireceğini de sözlerine ekledi.

#Gürgentepe #CHP #BelediyeBaşkanı #Seçim2022 #HalkOdaklı #HizmetOdaklı #YerelYönetim #CemilCoşkun