-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Türk diplomat camiasının önemli isimlerinden Emekli Büyükelçi Fikret Bereket, hayatını kaybetti. Kendisi, uzun yıllar boyunca Türkiye'nin yurt dışındaki temsilciliklerinde önemli roller üstlenmiş ve uluslararası diplomaside Türkiye adına birçok katkıda bulunmuştu.

Emekli Büyükelçi Bereket, deneyimleri ve üstlendiği sorumluluklar sayesinde dış politika sahnesinde saygın bir konuma sahipti. Fikret Bereket'in ölüm haberinin ardından, diplomasi çevreleri başta olmak üzere birçok kişi taziye mesajlarını iletti. Bir dönem devletin üst düzey temsilciliklerinde görev yapmış olan Bereket'in geride bıraktığı miras da önemli bir konumda bulunuyor.

Merhum büyükelçinin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilekleri iletilmiştir. Fikret Bereket'in diplomasi alanındaki hizmetleri, hem Türkiye'de hem de yurt dışında uzun süre hatırlanacak bir miras olarak kaydedilecektir. Emekli Büyükelçi Bereket, meslektaşları ve ülkesi tarafından saygı ve özlemle anılacaktır.

#EmekliBüyükelçiFikretBereket #Diplomasi #TürkiyeDışPolitika