-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylarından Mahmut Arıkan Önemli Bir Televizyon Programına Katılacak

Kayseri'de yerel seçim atmosferinin hareketlenmesiyle birlikte adaylar da çalışmalarını yoğunlaştırıyor.

Bu kapsamda, önemli bir gelişme olarak Saadet Partisi adına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mahmut Arıkan, katılımcı basın ve halkla ilişkiler faaliyetleri çerçevesinde, bir televizyon programına konuk olacak.

Mahmut Arıkan'ın katılacağı programın adı 'Yol Açık' olup, ilgiyle takip edilen Mustafa Bayram'ın sunumuyla ekrana gelecek. Politika ve yerel yönetim konularının masaya yatırılacağı bu canlı yayın, 23 Şubat Cuma günü sabah saat 08.00 itibarıyla izleyicilerle buluşacak.

Bu etkinliğin detaylarını paylaşan Arıkan, seçim vaatleri ve Kayseri için planladığı projeler hakkında değerlendirmelerde bulunmayı hedefliyor. Kayserililer başta olmak üzere tüm seyircilere hitap edecek bu programda, Arıkan'ın kent için öngördüğü gelişim stratejileri ve politika anlayışı üzerinde durulacağı bekleniyor.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Mahmut Arıkan'ın bu tür kamuoyu ile iletişim kurma adımları, seçmen kitlesi üzerinde olumlu bir etki yaratmayı ve bilinirliğini artırmayı amaçlıyor. İlgililer ve politika takipçileri, bu canlı yayını ve Arıkan'ın öne süreceği fikirleri büyük bir dikkatle izleyeceklerdir.

#Kayseri #MahmutArıkan #Seçim2019 #TelevizyonProgramı #YolAçık