-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildiTokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi

Ünye'de Genç Asker için Düzenlenen Davete Katılım Ünye'de AK Parti İlçe Yönetimi öncülüğünde bir asker uğurlama etkinliği gerçekleştirildi. İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Bolat'ın oğlu Mert Bolat için düzenlenen askere uğurlama törenine ilçenin siyasi ve sosyal hayatından birçok kişi katıldı. Törende, Mert Bolat ve tüm asker adayları için hayırlı görevler ve esenlikler dilendi.

Katılımcılar, Mert Bolat'a askerlik görevini onurla ve sağlıkla tamamlaması temennisinde bulundu. Asker adaylarına ve ailelerine desteklerini ifade eden katılımcılar, askerlerin her daim yanlarında olduklarını belirttiler. Vatan savunmasının önemine vurgu yapılarak, tüm askerler için hayırlı tezkereler temenni edildi.

Bu tür etkinlikler, asker adaylarının moralini yükseltmek ve toplumun onlara olan desteğini göstermek amacıyla düzenlenmekte olup, askerlerimize verilen değerin bir ifadesi olarak kabul ediliyor.

#Ünye #AskerUğurlama #AKParti #MertBolat #Askerlik #VatanSavunması