-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildiTokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi

Ordu ilindeki vatandaşlar, seçim sürecinde ve sonrasında sergiledikleri olgun ve prensipli duruşlarıyla dikkat çektiler. Şehirde yaşanan seçim sürecinde bazı çevrelerin şehrin imajını ve halkın kararını gölgelemeye çalıştığı iddialarına rağmen, toplumun hukukun üstünlüğüne olan inancı ve sabırlı tutumu ön plana çıktı. Bireyler, itidalli ve özgüvenli yaklaşımlarıyla olumsuz gelişmelere karşı vakur bir bekleyiş içinde oldular ve hak arayışlarını huzurlu bir şekilde sürdürdüler.

Seçim sürecinde ortaya çıkan olumsuz havaya karşı sergilenen bu duruş, iddiaların manipülasyon olduğunu ve halk nezdinde kabul görmediğini ortaya koydu. Yüksek Seçim Kurulu'nun aldığı kararla birlikte, şehir halkının iradesinin sağlam temellere dayandığı ve gerçek adaletin ön plana çıktığı bir kez daha anlaşıldı. Ordu halkı, bu sonuçla birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, tüm vatandaşlarına hayırlı olması temennisinde bulundu.

#Ordu #seçimsüreci #hukuk #adalet