-

Gözden kaçırmayın

"Fatsa Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Sıfır Atık Eğitimi Projesi Yürütüyor"

Vali Muammer Erol, Ramazan Bayramı Arifesi'nde şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Şehit aileleri ve gaziler başta olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştiren Vali Erol, Ordu Şehitliği'ndeki programın ardından Eskipazar Mahallesi'nde yol kontrol ve uygulama noktasını ziyaret etti. Kontrol noktasındaki güvenlik görevlilerine Ramazan Bayramı kutlayan Vali Erol, görevlerinde başarılar diledi.

Vali Erol daha sonra MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz ve İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesini, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesini ve Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Şehit aileleri ve gazilerin bayramını kutlayan Vali Erol, dernek ziyaretlerinin ardından şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Vali Erol, İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile Bingöl'de yapılan incelemeler sırasında teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun eşi Sibel Hatipoğlu ile kızı Yaren Erva Hatipoğlu, Diyarbakır Lice'de gerçekleşen terör saldırısında yaralanarak şehit olan Jandarma Uzman Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç'un eşi Pembegül Arduç ve Erzincan Üzümlü'de terör saldırısı sonucu şehit olan Güvenlik Görevlisi Mehmet Öney'in eşi Gülay Öney'i evlerinde ziyaret etti. Vali Erol, şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek devletin her daim şehit, gazi ve engelli ailelerinin yanında olduğunu ifade etti.

Vali Erol, ziyaretinde şunları söyledi: "Ne isteğiniz olursa mutlaka haberimiz olsun. Kanunlar ve imkanlar çerçevesinde bizden istenilenleri çözümlemeye gayret ediyoruz. Allah yardımcınız olsun." Şehit aileleri, Vali Erol'un ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Allah sizlerden razı olsun sayın valim. Her zaman yanımızda olduğunuzu bilmek bizleri mutlu ediyor" dediler.

#ValiMuammerErol #şehit #gazi #RamazanBayramı #ziyaret #Ordu #TürkiyeHarbMalulüGazilerŞehitDulveYetimleriDerneği #TürkiyeMuharipGazilerDerneği #PolisŞehitleriVeMalulGazileriYardımlaşmaDerneği