-

Gözden kaçırmayın

"Fatsa Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Sıfır Atık Eğitimi Projesi Yürütüyor"

Vali Muammer Erol, hane ziyaretleri çerçevesinde şehit aileleri, gaziler ve engelli aileleriyle bir araya geldi.

Ziyaretlerde Vali Muammer Erol, şehit, gazi ve engelli ailelerini evlerinde ziyaret ederek durumlarını yakından gözlemledi. Özel gereksinimli 6 yaşındaki Gözde Çağan, 41 yaşındaki Nilüfer Gökbayrak ve 25 yaşındaki Serkan Kılıç da evlerinde ziyaret edilenler arasındaydı.

Ziyaretlerde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan da Vali Muammer Erol'a eşlik etti. Vali Muammer Erol, ziyaretler kapsamında ailelerin sağlık ve ekonomik durumları hakkında bilgi alarak ailelerle sohbet etti ve taleplerini sordu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerekli desteklerin sağlandığı aileler, Vali Muammer Erol'a teşekkürlerini ileterek taleplerini dile getirdi.

Vali Muammer Erol, ailelerin taleplerinin yerine getirilmesi için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi ve engelli, şehit ve gazi aileleriyle de bir araya geldi. Ziyaretler kapsamında bölücü terör örgütüyle girilen çatışmada yaralanan Gazi Nurettin Korkmaz, trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru Turgut Ekiz'in eşi Hanife Ekiz, trafik kazası sonucu şehit olan İstihkam Kıdemli Başçavuş Osman Çakmak'ın eşi Zeliha Çakmak ve bölücü terör örgütüyle girilen çatışmada yaralanan Gazi Recep Evli ve ailesi de ziyaret edildi.

Vali Muammer Erol, ziyaret ettiği ailelere yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutlayarak "Bize düşen bir görev olduğunda yerine getirmeye hazırız" dedi. Şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenen Vali Muammer Erol, taleplerini de dinleyerek ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Ziyaret edilen şehit ve gazi aileleri, Vali Muammer Erol'a teşekkür ederek "Devletimizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bayram öncesi ziyaret etmeniz bizi ayrıca mutlu etti. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin" şeklinde duygularını dile getirdi.

#ValiMuammerErol #haneziyaretleri #şehitaileleri #gaziaileleri #engelliaileler #RamazanBayramı #devletdesteği