-

Gözden kaçırmayın

"Fatsa Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Sıfır Atık Eğitimi Projesi Yürütüyor"

Ünye Kadın Futbol Kulübü, TFF Kadınlar 1. Ligi'nde Şampiyon Oldu Ünye Kadın Futbol Kulübü, TFF Kadınlar 1. Ligi'nin son maçında lider Bornova Kadın Futbol Kulübü'nü İzmir'deki kendi sahasında 3-0'lık bir skorla yenerek 2023-2024 sezonu şampiyonu oldu. Bu sonuçla birlikte kulüp, Kadınlar Turkcell Süper Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

Vali Muammer Erol, başarılı performansları dolayısıyla Ünye Kadın Futbol Kulübü'nü tebrik etti. 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan kulübü kutlayan Vali Erol, bu başarının ilimize büyük bir gurur yaşattığını belirtti.

Ünye Kadın Futbol Kulübü'nün Başkanı Deniz Benli, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyeti ve futbolcuları da başarılarından dolayı kutlandı. Vali Muammer Erol, "Ünye Kadın Futbol Kulübümüz büyük bir başarı sağlayarak TFF Kadınlar Süper Ligi'ne şampiyon olarak yükseldi. Bu gurur verici başarıdan dolayı başta kulüp başkanı Deniz Benli olmak üzere yönetim kurulu üyelerini, teknik heyeti ve sporcularımızı kutluyorum. Gelecek sezon TFF Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele edecek Ünye Kadın Futbol Kulübümüze başarılar diliyorum" dedi.

#ÜnyeKadınFutbolKulübü #TFFKadınlar1Ligi #Şampiyon #Futbol