-

Gözden kaçırmayın

"Fatsa Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Sıfır Atık Eğitimi Projesi Yürütüyor"

Valimiz Sayın Muammer EROL, Türk Polis Teşkilatının 174'üncü kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Erol mesajında, Türk Polis Teşkilatının ülkemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında büyük gayretler gösterdiğini belirtti. Emniyet Teşkilatının halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin sağlanması, hukukun tesisi ve insan haklarının korunması gibi önemli görevleri fedakarlıkla yerine getirdiğini vurguladı.

Erol, Polis Teşkilatının kanunlardan aldığı güç ve halkımızın desteğiyle bugünün büyük ve güçlü Türkiye'sinde başarılara imza attığını söyleyerek, teşkilatın dürüst, özverili ve yardımsever özellikleriyle milletimizin sevgisini ve saygısını kazandığını ifade etti.

Vali Erol, Emniyet Teşkilatının önemli görevlerini hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan ve mesai mefhumu gözetmeden yerine getirdiğini belirterek, teşkilatın Ordu bölgesinde güvenlik açısından bir huzur adası olmasına katkı sağladığını dile getirdi. Erol, Emniyet mensuplarının aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerine olan inancını da paylaştı.

Vali Erol, mesajını şehitleri anarak sonlandırdı. Emniyet Teşkilatının görevlerini üstün gayret, özveri ve başarı ile yerine getiren değerli mensuplarını 10 Nisan Polis Günü ve Polis Haftası dolayısıyla kutladığını söyledi. Ayrıca, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anarak, hayatta olan gazilere de şükranlarını iletti.

#ValimizSayınMuammerEROL #10NisanPolisHaftası #PolisGünü #EmniyetTeşkilatı #TürkPolisTeşkilatı