-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildiTokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi

Akkuş ilçesinde yerel bir zafer kutlama etkinliği düzenleneceği duyuruldu. Kutlamalar, halkın katılımına açık bir kortej yürüyüşüyle başlayacak ve ardından bir mitingle devam edecek.

Kortej yürüyüşü, 30 Mart Cumartesi günü saat 10:00'da başlayacak. Yürüyüşe katılanlar, ilçenin önemli caddelerinden geçerek birlik ve beraberliği simgeleyecek ve Cumhuriyet Meydanı'nda sona erecek.

Cumhuriyet Meydanı'na varışta saat 11:00'den itibaren miting başlayacak ve kutlamalar devam edecektir. Miting, ilçenin kültürel ve sosyal yaşantısının yanı sıra birliğin güçlenmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Tüm vatandaşların davetli olduğu bu etkinliğin, bölge halkının buluşma noktası olması bekleniyor. Organizasyona yerel basın ve yerel yöneticilerin de katılacağı bildirildi. Akkuş'un toplumsal etkinlik takviminde özel bir yere sahip olan bu kutlamalar, başarıyla gerçekleştirilecek. #Akkuş #etkinlik #kutlama