-

Gözden kaçırmayın

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Sulusaray'da meydana gelen 5.6 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptıOrdu Büyükşehir Belediye Başkanı, Sulusaray'da meydana gelen 5.6 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptı

Saadet Partisi Ordu İl Başkanlığı, çevre ve toplum odaklı politikalar üzerinde çalışmalar yürüttüğünü ve yerel kalkınma stratejilerine odaklandığını belirterek yeni bir açıklama yaptı. Parti, "Yaşanabilir bir Ordu mümkün ve bunun için çalışıyoruz" mesajıyla vatandaşların daha iyi bir yaşamı hak ettikleri için çaba göstereceklerini ifade etti.

Açıklamada, İl Başkanlığı'nın çevreyi koruma ve sürdürülebilir kent gelişimi için gerekli adımları atacağı vurgulandı. Özellikle kent sakinlerinin temel haklarının ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesi konusundaki kararlılık altı çizildi.

Seçim dönemi yaklaşırken Saadet Partisi Ordu İl Başkanlığı, kamuoyuna sunduğu bu vurgularla hem yerel halkın beklentilerini karşılamayı hedefliyor hem de kentin çevresel ve toplumsal sorunlarına çözüm bulmayı amaçlıyor. Temelde, kent sakinlerinin daha iyi bir yaşamı hak ettikleri ve bu yönde politikaların şekillendirileceği mesajı ön plana çıkıyor.

#SaadetPartisi #Ordu #yerelhalk #çevrekoruması #sürdürülebilirlik #kentgelişimi #yaşamkalitesi #seçimdönemi #kamuoyu #toplumsorunları #politika