-

Gözden kaçırmayın

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Sulusaray'da meydana gelen 5.6 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptıOrdu Büyükşehir Belediye Başkanı, Sulusaray'da meydana gelen 5.6 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde siyasi gelişmeler devam ediyor. Altınordu Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi tarafından aday gösterilen Ulaş Tepe, halkla buluşmaya hazırlanıyor.

Ulaş Tepe, yerel bir televizyon kanalında planlanan interaktif bir programda halkın sorularını yanıtlayacak. Programda, Tepe gündeme dair değerlendirmeler yapacak ve seçim vaatlerini ve projelerini izleyici kitlesiyle paylaşacak. Programın sunuculuğunu üstlenecek olan deneyimli bir isim, izleyicilerin merak ettikleri konuları Tepe'ye soracak.

Yayın, yerel saatle akşam 20:00'de gerçekleştirilecek. Altınordu ilçesinin gündemini ve seçim atmosferini yakından takip etmek isteyen vatandaşlar, belirtilen saatte televizyon başına geçerek canlı yayını izleyebilirler. Siyasi gelişmeler ve yerel dinamikler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

#Ordu #Altınordu #UlaşTepe #CHP #AltınorduBelediyeBaşkanlığı #canlıyayın #televizyonprogr